Kuorma-autokorjaamo Mäkelä

Kuorma-autokorjaamo Mäkelä on pitkän linjan toimija raskaiden kuljetuskalustojen saralla. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1940, jolloin Esko Mäkelä perusti Huittisiin kuorma-autokorjaamon. Hänen poikansa Juha-Pekka Mäkelän johdolla yritys on laajentanut toimintaansa päälirakenteiden ja perävaunujen valmistukseen sekä autovarusteluun. 

Täyden palvelun talo

Olemme täyden palvelun raskaankaluston korjaamo, varaosa- ja tarvikemyymälä Huittisissa. Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat Jokilevon teollisuusalueella, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Yrityksellämme on pitkäaikaista osaamista jo kolmannessa sukupolvessa. Olemme toimineet Huittisissa jo yli 75 vuotta. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja asfaltoidulle piha-alueelle sopii ajamaan isommallakin ajokalustolla. Toimitilojemme energiamuotona on maalämpö. Uusimman laajennuksen myötä myymälä ja varastotilaa on yli 500 neliötä.

Monipuolinen valikoima ja osaava palvelu

Laajasta ja nykyaikaisesta varaosamyymälästämme löydät useiden laadukkaiden tuotemerkkien valikoimat suoraan hyllystä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään. Lisäksi tarjoamme varaosien päivystyspalvelun 24/7, josta saat avun juuri silloin, kun varaosia tarvitaan.

Vahvalla ammattitaidolla

Korjaamme ja huollamme kuorma-autot, perävaunut ja linja-autot merkkiin katsomatta vahvalla ammattitaidolla. Laajasta varaosa valikoimasta löytyy kattavasti laadukkaat tuotteet. Erityisesti olemme panostaneet laajaan valikoimaan perävaunujen varaosia. Kauttamme saat myös laadukkaat hydrauliikkatuotteet.